Bazarul Verde crește și se dezvoltă pe piață și în sere ca marcă a S.C. Rural Peisagistică S.R.L.

                S.C. Rural Peisagistică S.R.L a fost înființată în 2011 și desfășoară o activitate de producere și comercializare a florilor, materialului pomicol, arbuștilor fructiferi , plantelor ornamentale si altele.

                Cunoscând exigențele acestui sector am început să dezvoltăm producerea de portaltoi și arbuști fructiferi într-un laborator propriu de micropropagare vegetativă în vitro care are capacitatea de a asigura plante bază și prebază Virus Free cu o înaltă capacitate biologică destinată sectorului pepinieră. Dezvoltat în cadrul serelor de la Seleuș, laboratorul ne ajută să concepem și să dezvoltăm portaltoi si pomi fructiferi cu varietăți de măr, cais,păr, cireș, vișin, piersic și prun. Tot aici putem obține soiuri de arbuști fructiferi sau viță-de-vie. Toți portaltoii sau arbuștii fructiferi obținuți în laborator sunt liberi de viruși, viguroși și rezistenți la bolile specifice.

                Portaltoii obținuți în laborator și pomii fructiferii croiți după gustul nostru sunt acum în pepiniera noastra care se întinde pe o suprafață de 15 ha.

                Producem o gamă diversificată de flori la ghiveci obținute din butași, bulbi și răsaduri certificate internațional.

                Obiectivul societății este acela de a oferi clienților produse de cea mai bună calitate la un preț cât mai avantajos, aspect ce este înfăptuit atât prin dotarea cu echipamente tehnologice și performante dar și prin profesionalismul de care dă dovadă personalul nostru.

                Pentru atingerea obiectivului noi, tehnicienii din echipa Bazarul Verde urmărim în permanență derularea procesului tehnologic, asigurându-ne astfel asupra calității serviciilor și produselor noastre viitoare.

                Profitând de faptul că suntem producători dar și de baza materială și profesională pe care o deținem nu ezităm să vă invităm să ne contactați pentru a vă onora comenzile de pomi fructiferi, arbuști fructiferi, flori la ghiveci sau alte plante ornamentale.

 

PENTRU UN VIITOR ÎMPREUNĂ !

BAZARUL  VERDE